Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powiedz

Co się z nami stało
znów z nas zakpił los
jak by było mało
kolejny zadał cios

Pozbawił wszelkich marzeń
zabrał też złudzenia
mimo pięknych wrażeń
uśpił nasze pragnienia

Jak do tego doszło
gdzie nastąpił błąd
co nam z tego przyszło
kto podpalił ląd

Mieliśmy walczyć o nas
wbrew światu na przód iść
Nigdy się nie poddać
z uporem usta gryźć

Czegoś nam zabrakło
sam wiesz czy może nie
uczucie nasze zblakło
łza smutku goni łzę

Ostatnia iskierka zgaśnie
czy rozpalisz ją na nowo
Moje serce zaśnie
czy znów będę twą królową

7962 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
  • agniecha1383

    23 October 2012, 23:12

    Tak... również mi się podoba...bardzo:)pozdrawiam

  • M44G

    23 October 2012, 19:03

    Ładnie.