Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Księżniczki

Kukasz

Coś Ci powiem w tajemnicy bo gadają w okolicy.
Nie wiem ile jest w tym prawdy, coś słyszałem że to żarty.
Co więc mówią? Nie do wiary :), że działają jakieś czary.
Mały Książę jest na ziemi i próbuje ten świat zmienić.
Po cichutku sobie działa, co by żadna nie wiedziała.
Róża, listek, gwiazdy czy pustynia, taka bajka to już była.
Po co Ziemia jemu właśnie, niech mnie wnet ten pierun trzaśnie.
Róża - bo z Różana toć pochodzi.
Lisek - też jej czasem w drogę wchodzi.
Pustynia - gdzieś w Chorwacji się ją znajdzie.
Gwiazda - to jest Gwiazdka właśnie...
ślicznie świeci, uwielbiają ją też dzieci.
Się uśmiecha, się raduje , przez co jego świat maluje.
Taka mądra, taka piękna i to ona go okiełzła.
Tyś dla niego jest Księżniczką i nie pozwól mu już zniknąć :*

1851 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
  • 19 November 2016, 12:26

    Dziękuję :) bo dla Najpiękniejszej :P

  • N.A.N.A

    18 November 2016, 21:43

    Piękne... po prostu piękne :)