Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytanie

Co robisz gdy za oknem deszcz pada?

Jaka jest Twoja ulubiona potrawa?

Jakiego rodzaju muzyki słuchasz?

W czym inspiracji swojej szukasz?

Co myślisz? Co czujesz?

Napisz czego potrzebujesz?

Jaki jest Twój pogląd na życie?

Zdejmij z siebie wnętrza okrycie.

Co za dobre, a co za złe uważasz?

Jakich ludzi szacunkiem obdarzasz?

Jakie cechy Cię w nich ujmują?

Jakie znajomość z Tobą rujnują?

Jakim być mam dla Ciebie,

Byś poczuła się jak w niebie?

2223 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
  • cossus

    23 August 2011, 20:33

    i właśnie o to chodzi...

  • Myffa90

    11 August 2011, 10:54

    Może jako całokształt nie byłoby z tym tekstem tak źle. Tylko tak przeskakuje od tematu do tematu.
    I chyba przeszłabym bokiem od niego gdyby nie ten ostatni wers.
    Nie no proszę Cię, to jest straszny wers.