Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez sił

coraz trudniej
podnieść się
być człowiekiem
tak prawdziwie
bez pozy i fałszu

coraz więcej
upadków na tej drodze
przez czas
krzyży przydrożnych
znaczących klęski
duszy skołatanej

a zegar wciąż odmierza
tą krótką chwilę
do nieskończoności ...

159 499 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Pechowa_

    18 August 2013, 12:04

    Piękny życiowy wiersz...
    I jak kruche bywa nasze zycie...
    Pozdrawiam ;))

  • 18 August 2013, 11:35

    i już lepiej CZARNA ...już lepiej :D i w drugą stronę lecą :D

  • czarna mamba

    18 August 2013, 11:18

    hhmm Adamie:) nie jest tak żle:) ale jak ktos spiewał "Dziwny jest ten świat"dziwni ludzie:)cieplo pozdrawiam z dala sle moc usmiechow:))))