Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przejście

coraz mniej we mnie krwi
a życia więcej

jak ptak poszybuję
przez noc bezgwiezdną w nieznane

może tam nie będę już sam
ciebie odnajdę

14 142 wyświetlenia
99 tekstów
4 obserwujących
  • Cris

    28 October 2016, 23:25

    ujmujący