Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesień

Coraz krótsze dni, coraz dłuższe noce
Coraz mniej słońca, nader więcej deszczu
Coraz to więcej smutku, mniej radości

Wspomnienia wracają, smutki i rozpacze tylko
Wspomnienia złe, takie o których chce się zapomnień
Wspomnienia, które chcesz zastąpić innymi

Smutne dni oraz noce zimne
Ty się złościsz, dla mnie to czas wzniesień
Nadeszła po prostu jesień

817 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!