Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pomimo

Coraz bliżej nam do nieba
piękniejsze wschody słońca
noce gwiazdami usłane
zatrzymane w kadrze życia

bliżej nam do szczęścia
kiedy dłonie splecione
węzłem miłości trwają
przez długie lata razem

to co w nas najlepsze
zapisane atramentem duszy
jak niewidzialna pieczęć
spoczywa na sercu

i choć czasem życie rzuca nas na kolana
podczas najgorszych nawałnic i burz
przetrwa w nas to co najważniejsze
nasza miłość jedyny stały ląd
https://www.youtube.com/watch?v=ZBsEzCQTceU

65 489 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    21 November 2018, 08:33

    dzięki Smoku:-)pozdrawiam

  • 18 November 2018, 16:16

    Romantycznie u Ciebie.
    Pozdrawiam. :))