Menu
Gildia Pióra na Patronite

~Tajemniczy~

Coraz bardziej się pogrążam
Upadam na samo dno
Nawet nie wiem dokąd zdążam
Jest we mnie tylko zło
Po co jeździć-można latać
To było nasze hasło
Jak długo trzeba spadać,
By sumienie całkiem zgasło,
By złe wspomnienia wymazać
Odnaleźć właściwą drogę
Kto może mi ją wskazać?
Zapytam jeśli mogę…

3793 wyświetlenia
21 tekstów
2 obserwujących
  • awatar

    2 August 2010, 17:54

    Kupuję + /bez ostatnich dwóch wersów/. pozdrawiam.

  • marka

    1 August 2010, 20:45

    Pięknie zrymowany koniec, właściwie to wyprostował trochę zagadkowy i zawiły początek.
    Plus duży