Menu
Gildia Pióra na Patronite

(26I-1II) do M

co noc wracam
do ramion Twoich
i wszystkiego

co jest takie
już
nie moje

co zostało wtedy
całkiem
przy Tobie

co noc słyszę
dźwięk tłuczonego szkła
a to tylko

jeden wątły organ
łamiąc
się wpół

z myślą tamtego
dnia
bez powrotu

umiera
bo wie

byliśmy
chwilą wieczoru

3909 wyświetleń
102 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!