Menu
Gildia Pióra na Patronite

Christoph

Co mogę zrobić
gdzie jestem
jeszcze tu

W twoich ramionach
szczęśliwa
byłam

I teraz nie mam
nic
Niezdecydowana
wystraszona

12 208 wyświetleń
112 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!