Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja,Ty - My

Co mi się stało ze usta ku Twoim me poniosło?
Nie wiem.
Co Ci się stało ze cialo Twoje ku mojemu zwrocilas?
Nie wiem.
Co nam się stalo ze i nasze dusze ku sobie się skierowaly?
Wiem! to miłość się narodzila.

1412 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!