Menu
Gildia Pióra na Patronite

Święta

Co dnia przykłada się
do Chrystusowych ran
żeby przed Wielką Nocą
ulec wyciszeniu.

16 913 wyświetleń
91 tekstów
63 obserwujących
  • Sisto

    6 May 2014, 01:48

    Święte słowa ;)

  • IceCherry

    28 April 2014, 15:07

    Cisza nie uświęca ( nie )świętych ;)

    Pięknie ! ;)

  • NieBoska

    18 April 2014, 23:00

    Nikt nie jest ponad Bożym prawem.

    " Święta " jest tylko na święta ;)

    Pięknie Ogródeczku Marzeń ;) Buziaki ;)

  • Marsjanka1980

    18 April 2014, 12:36

    Dobra i trafna miniatura OM.

    Przed.świąteczne wyciszenie "świętą, świętym " nie czyni,
    zwłaszcza, gdy żyje się w sprzeczności z tym, czego nauczał Pan.
    Świadczy bardziej o obłudzie niż o cudzie.
    Jednakże bliskość świąt budzi sumienia, wycisza i przypomina człowiekowi, że jest tylko człowiekiem.