Menu
Gildia Pióra na Patronite

1 listopada

cmentarna alejka
cichy świt
tylko ty i ja

widzę twój uśmiech
na ekranie z mgły

już brak mi sił
znów płyną łzy
choć wtedy prosiłaś
nie płacz za mną

nie płacz

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • RozaR

    31 October 2014, 20:42

    Tsa 51