Menu
Gildia Pióra na Patronite

smutek też ma w sobie piękno

cisza płonie samotnością
zimne usta składają pocałunek
gdy wiatr gładzi nagie ramiona

na krawedzi

pytasz co możesz zrobić
gdy nie widzisz mojego uśmiechu

szepcz o życiu
o śmierci zbyt dużo wiem

135 882 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    29 June 2018, 05:31

    Dziękuję
    Pozdrawiam również :)

  • 28 June 2018, 17:08

    Ładne...
    Pozdrawiam. :))