Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mentalny obóz przetrwania

Cisza,
która, krzykiem
rozrywa
milczenie

Szepty pięści
na moim ciele
niczym tatuaż
twoich myśli

Niepokój, który
dekoruje ulice
mojego świata
bliznami martwych
kwiatów

Ukryta w okopach snu
powoli zamykam oczy
walcząc o każdy oddech ...

Przeczekam, przetrwam ...

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących