Menu
Gildia Pióra na Patronite

I see you

Cisza doskwiera
Plamy na słońcu
Nocne przebarwienia świat(ł)a

Pustka odczynia
Wszystkie słabości
Moja wiara jest nag(ł)a

Kruszeje dotyk
Barwi oddech
Byłam tam byłam widzia(l)na

15 864 wyświetlenia
379 tekstów
20 obserwujących
  • Ciepłylolo

    16 June 2016, 23:44

    Magiczne słówka pozdrawiam

  • MyArczi

    16 June 2016, 23:36

    świetne to

  • M44G

    16 June 2016, 23:05

    Ładnie. Dobrych snów.