Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cisza

Cisza, cisza wszędzie..
Cisza u mnie i u Ciebie..
Ciche echo, cichy krzyk..
Cicha łza i cichy Ty.

3451 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • Myffa90

    7 August 2011, 20:45

    Ciemno wszędzie, głucho wszędzie
    Co to będzie?
    Co to będzie?

  • Say

    28 February 2010, 17:00

    Trochę tak 'za ciszone' wszystko.