Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciężko mi jakoś dzisiaj
To pewnie przez te chmury
Co się nade mną zebrały
I nucą hymn ponury

I coś mi serce ściska
Tak jakby twoja dłoń
Bo wracam do domu i pusto
Tak jakby nie mój dom

I jeszcze deszcz zaczął padać
Na myśl o moich snach
Co właśnie się powiesiły
Na krokodylich łzach

3459 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
  • krysta

    5 April 2015, 22:19

    wymowny.
    pozdrawiam )

  • Malusia_035

    1 April 2015, 11:11

    choć smutkiem pisany bardzo piękny

    Pozdrawiam :))