Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aleja modrzewiowa styczeń 2017

Cieszę się kiedy pod czułym spojrzeniem
Styczniowej pełni księżyca
Jednością radości są baraszkujący
W zaspach śnieżnych bernardyn
Kot i dwoje kolorowych dzieci

Uwielbniam kiedy nurt rzeki całkowicie
Jest skuty czystym przeźroczystym lodem
I jeszcze półtorametrową zaspą śnieżną
I tak sobie pod nimi płynie będąc
Tylko chwilą ciszy i spokoju dla siebie

Kocham chodzić obok tych radości
I piękna i ten moment kiedy zachwycony i bezczelny
Niosę swój im podziw radość z tych chwil
A i oczywiście te szczere dzień dobry ludziom
Tak to pewność siebie z miłości
Wiara w swoje wybory dla nas

Idę idziemy żyję żyjemy

297 714 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!