Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciernie Pogmatwania

Ciernie pogmatwania ...

Chęć pokazania, że nie jestem nic nie wart
tak jak przez lata mi to wmawiali
moją siłą w końcu stała się największą.

Jesteś najpiękniejsza,
twoja miłość najszczersza
a wielkość naszego serca przerasta
rozmiarem swym największego na świecie drania.

Ciernie pogmatwania
wbite w mą duszę ...
ciągle we mnie tkwią,
ale przejmować nimi się dłużej nie muszę,
bo posiadłem umiejętność
bólu w siłę zamieniania.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Polna

    29 March 2018, 20:46

    Widzę,że głęboko się to w ciebie wgryzło i wyjść nie może

  • Michaelowa

    29 March 2018, 17:28

    I ten uraz wbił się tak głęboko ☹