Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Kłamstwo"

Ciepło i szczęście, radość i miłość
Cały czas,
Zwykła zwykłość.
Tak było dotychczas,
Póki nie Twoje krętactwo,
Które rani tak bardzo.
Twoje znane mi nieuctwo na błędach,
Nie potrafisz, nie opanowywujesz tego.
A dlaczego?
Bo czekasz na coś sytego,
By zostawić i pożucić,
Skłamać, później wrócić.
Udawać, że nic się nie stało
I nawet nie wiedzieć, jak bardzo mnie to bolało.

Również autorstwa Angeliki.M ;*

8441 wyświetleń
53 teksty
7 obserwujących
  • Suprise

    4 June 2010, 16:56

    Mojego autorstwa ;D .
    Według mnie takie sobie .. ;P