Menu
Gildia Pióra na Patronite

A

Ciepła jak chmurka na lato sama myśl o Tobie
Piratów obok nie musi być bym ci krzyczał skarbie
I fakt, że polonista ze mnie słaby
Ale kocham cie jak przedszkolak sylaby

18 036 wyświetleń
164 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!