Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strach

Cień w moim sercu.
Mrok w moich oczach.
Upiór w mej duszy.
Insekt w mych myślach.

Jest moim wrogiem.
Nieprzyjacielem.
Szkaradą.
I lękiem.

Strach niczym panika...
Strach niczym fobia...
Niestety istnieje.

3295 wyświetleń
13 tekstów
2 obserwujących
  • misiek45

    23 April 2013, 18:00

    Strach często nam towarzyszem mimo naszej woli,świetny wiersz-pozdrawiam miło na wieczór:))