Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaufanie

Cienka nitka pokładania
Twego, mego
Zaufania -
A dla ludzi to granica?
To: następne
I kolejne
Cele "do zdobycia"

3582 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!