Menu
Gildia Pióra na Patronite

na życie i śmierć

cienie osiadają na opuszczonych miejscach
by nie czuć bólu samotnych nocy
gdy odeszli ci do których byli przywiązani

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • marka

    27 June 2013, 21:10

    Klimaciarskie