Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mysli

Ciemnosć watla zmienia jasnosc widzenia
Jak zobaczyć szept dobiegajacy z cienia
Milczeniem staram się zrozumieć odgłos mych myśli
myśla nie mysleć że jest to szept zrozumienia myśli

1838 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!