Menu
Gildia Pióra na Patronite

Urodziny

Cichutko
palcami czasu
odliczam zmarszczki
na płótnie twarzy

Liczę sny niespełnione
i uśmiechy bliskich

Zamykam oczy
mocno zdmuchując
świeczki na torcie
przyszłośći

Kolejne marzenie
umieszczam
w skarbcu serca

Może kiedyś się ziści....

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 29 June 2018, 08:21

    Yestem - dziękuje

  • 28 June 2018, 17:07

    Może całkiem wkrótce, tego życzę. :))