Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

W zimową noc uczuć świata
cichutko
otulam się w koc
utkany z Twoich ramion

Gorąca czekolada
uśmiechów ogrzewa
moją zmarzniętą duszę

Z niecierpliwością dziecka
czekam na nadejście
wiosny wszechświata

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • Papużka

    22 February 2018, 12:08

    Już tu jest... i pięknem porusza wszystkie zmysły.

  • 22 February 2018, 11:20

    Kati, oby ta wiosna uczuć jak najszybciej przyszła

  • kati75

    22 February 2018, 10:47

    piękne oczekiwanie na wiosnę :-)u mnie zimowo wciąż pozdrawiam cieplutko:)