Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeżeli już używasz mojego wiersza podaj autora dziękuje za uwagę !

Cichutko na paluszkach
zjawiła się znienacka

niebo zabłysło
tysiącem gwiazd

lekkim podmuchem
wznieciła trzepot Serca

splecione dłonie
w jeden Kwiat

oczy w oczy
lustrzanym odbiciem

powietrze przepełnione
milionem uczuć

cisza szepcze rozkosznie
ukojenie myśli

Miłość wypełnia Nas ... ღ

Kochanemu ...N .ღ

2.04.2015
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=1TWYBuyU63U

56 060 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • R.A.K.

    10 April 2015, 15:23

    uroczy wiersz... bardzo mi się podoba!
    Pozdrawiam :)

  • Malusia_035

    10 April 2015, 14:05

    Nicolu , Krysiu , Moniko , Milluś Posyłam buziaki i Serduszkiem dziękuje za obecność :)))

    Pozdrawiam wszystkich czytających ,dziękuje za zeszyty ,fiszki i odwiedzinki :))

  • mill

    7 April 2015, 19:46

    ...pięknie malusia :*.............

  • Nikaaaa

    3 April 2015, 00:01

    piękny wiersz ;) pozdrawiam

  • krysta

    2 April 2015, 18:05

    pięknie o uczuciach...pozdrawiam ciepło Malusia :)

  • nicola-57

    2 April 2015, 14:46

    do Ciebie zawsze przychodzę, by ogrzać się i uczyć się wierzyć od nowa, dziękuję
    serdecznie pozdrawiam :)