Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustka

Cichutki szept ostatnio z łez
Wszystko kuje jak cierń
Brak tchu czy to koniec już
Zaraz chyba spłonę brudne dłonie
Pęka serce
Jestem nie istnieje
Z pustym sercem
Niezruszona przejdę obojętnie
Nigdy więcej
Tule ból porzucę go gdzieś tu
Czy to miłość zachwyt czy pogarda i nienawiść
Żal smutek czy braku szacunku

10 180 wyświetleń
74 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!