Menu
Gildia Pióra na Patronite

cicho

cicho ...
nie mów
szeptaj
słowa niewypowiedziane
gdy wstawał świt
umarłego wczoraj

nie mów
już nie szeptaj
w blasku księżyca
nie mąć ciszy
nocy

(by inspired Czarna M.)

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    20 October 2013, 13:21

    wow Adamie jestem pod wrazeniem :)))mielgo dzionka:)