Menu
Gildia Pióra na Patronite

szum za oknem (deszcz)

cicho
cichuteńko

za oknem szum

ziarenka cukru
na stole
okruchy herbatników

migotliwy płomyk
świecy

cień

za oknem deszcz
kroplami
rozmyty świat

w ręku
szklany słonik
krucha pamiątka
nieistotnych słów

cicho
cichuteńko
tylko ten
szum ...

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!