Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie czujesz, że moje serce bije szybciej…?

Ciągle słyszę twój głos kiedy śpisz obok mnie,
ciągle czuję twój dotyk w moich snach,
wybacz mi tą słabość, ale nie wiem czemu…….
Bez ciebie trudno jest przetrwać
Bo zawsze kiedy się dotykamy,
chwytam to uczucie,
zawsze kiedy mnie całujesz,
przysięgam- mógłbym latać .

Nie czujesz, że moje serce bije szybciej…?
Chcę tego do końca,
potrzebuję cię przy mnie,
bo zawsze kiedy się dotykamy,
czuję statyczność,
zawsze kiedy mnie całujesz,
sięgam po niebo .

Nie słyszysz że moje serce tak bije…?
Nie mogę cię opuścić,
pragnę cię w moim życiu,
twe ramiona są moim zamkiem,
twe serce moim niebem,
one ocierają łzy kiedy płaczę.
Dobre i złe czasy,
byliśmy prze nie wszystkie,
podnosiłeś mnie kiedy spadałam,
gdy nocą jesteś sama,
będę przy tobie by cię mocno ściskac,
jeśli będziesz jeszcze płakać,
będę tam by ucałować twoje oczy,
każdej nocy wołam sercem,
do ciebie wszystkie słowa o miłości,
już nigdy nie będziesz płakać.

Każdej nocy będziemy całować się przy świetle księżyca,
nigdy nie będziesz płakać,
ja nigdy nie sprawię że będziesz płakać,
jeśli zostawisz mnie w Swym sercu,
nigdy nie będziemy samotni,
daj mnie słowo i chodź ze mną.
Tylko miłość może sprawić że będę wolny.

1379 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!