Menu
Gildia Pióra na Patronite

czekanie

Ciągle czekać, bezczynnie czekać
na słowa, jak leki kojące
na myśli, okrutnie bolące
pomogą mi, będę uciekał.

Płacz, męka, tęsknota
już nie doświadczą mnie,
rozbłysną ogromnie,
otwarte te wrota.

Do raju,
ze szczęściem
żyć będę
w tym gaju.

4788 wyświetleń
34 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!