Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciągła walka, ciągły strach,
Przerażająca postać stoi w drzwiach.
Jedno spojrzenie, jeden krok,
A wszystko odejdzie w mrok.

Czas pomału kończy się,
A ja nie potrafię pokonać łez.
Czy to wyobraźnia kreuję Cię,
Czy poważnie przyglądasz mi się.

1518 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!