Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

chyba Cię tracę
z każdą sekundą odsuwasz się
milimetr wszechświata ode mnie
coraz mniej z twoich palców
wplątanych w moje
coraz mniej spojrzeń
uśmiechów blade odbitki
wyblakłe listy myśli
cienie rozmów

chyba cię tracę
Najmilszy
nie pozwól.

8339 wyświetleń
70 tekstów
10 obserwujących
  • Cris

    23 August 2015, 00:00

    choć pełny obaw, to ładnie zapisany.