Menu
Gildia Pióra na Patronite

Independent

brekap

brekap

Chwyć za rękę i chodź ze mną.
Pójdź ze mną, w przyszłość nieznaną.
Iść wspólnie ku słońcu, przy krawędzi.
Wiem, zegarmistrz nas nie oszczędzi...
Pójdźmy po omacku drogą cierni.
Na ludzką pogardę bądźmy niemiłosierni.
Serca bicie w jeden rytm zgrajmy.
Wspólnych dni malowane obrazy zbierajmy.
Upór w zwalczaniu przeciwności miejmy.
Władcy śmierci w twarz się śmiejmy.
...a kiedy przyjdzie pożegnać nam się z ciałem, to wiedz,
że szczęśliwie trwałem, bo Ciebie całym sercem kochałem.

5909 wyświetleń
60 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!