Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chory

Chorował chronicznie
Na antyklerykalizm
Uwierał mu Antoni
Ojciec dyrektor przyduszał
A kaczyzm go słabił

Ten zestaw chorób
Niechybnie by go zabił
Gdyby w porę
Wyborczej nie odstawił

76 489 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • fyrfle

    20 April 2017, 17:29

    Polityki też.