Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie

Cholera, znów repetycja
Kolejny bis pieprzony!
Afektu destrukcja
Kolejny czar zniszczony!

Skoro znów jest odmowa
To mój występek, jam zawinił
Albo amora z piekłem zmowa
Czemuż ja ją sobie umilił?

Będę tam czekać, wraz ze świtem
Przy tej altanie, przy tej rzeczce
Przyjdziesz, bądź odprawisz z kwitem
Odmówiłaś, lecz czekać chcę

A w strumienia pustym dnie
Słychać było nie, nie, nie

4981 wyświetleń
60 tekstów
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!