Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chodź, zrobić mi nieporządek w chaosie
weź mnie za rękę, gdy nikt nie patrzy
uciekniemy
na łąkę
dmuchać na świat
bańkami mydlanymi
w pieprzonym złu
będziemy robić dziury dobra.

Pozrywamy stare przyzwyczajenia
na ich miejsce
zasadzimy siebie
tęczą poukładasz
mi siebie w sercu
od zimnego po ciepły
oddech.

Jestem nielegalna
Ty-niebezpieczny
kwestia tego czy się opłaca
jest drugorzędna.

Za późno by myśleć co będzie
kiedy południe.

22 527 wyświetleń
262 teksty
48 obserwujących
  • nicola-57

    10 July 2015, 13:47

    "będziemy robić dziury dobra" i mnie to wystarczy, żeby rzec: tak. Pozdrawiam:)