Menu
Gildia Pióra na Patronite

chwile

chodź
pobawimy się
słońca promieniem
na wielkiej łące
otuleni wiatrem

nie płacz
nie warty ten świat
ja wiem
tak łatwo mówić
gdy serce boli

kwiatem odurzeni
nie ma nic
tylko piękna tęcza

chodź
zostaw smutek i żal
na chwilę

podaj rękę ...

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Elizabetta

    30 July 2013, 15:30

    Bardzo piękny wiersz:)

  • krysta

    30 July 2013, 14:55

    ładny wiersz :)