Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sam

Chodżmy tam razem,gdziekolwiek to jest
nim z naszych twarzy osunie się sen
Usiądźmy na ławce,na tej co zawsze
przykryjmy się ciszą jak ciepłym płaszczem
I siedźmy tak,i niech to wszystko mija
wiosna,lato,jesień,zima..
Jak skamieniali od ubogich słów
wyczytaj z ruchu moich ust
nie zważaj na ogrom pochyłych głów
jestem tu,pociągnij za spust
I gdy tak będziesz mi odchodzić
z uśmiechem na ustach jak klaun
Pozwól mi swoją droge osłodzić
Zaczekaj,nie bedziesz szedł sam..

112 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!