Menu
Gildia Pióra na Patronite

Psychopata

Chodzę z piłą mechaniczna po mieście,
Wyżynam wszystkich wkoło
Poznacie mnie niedługo wreszcie,
i nie będzie wam wesoło

o litość będziecie mnie błagali
Ja jednak krew przeleję
Moja ręka domy wam spali
Do gardeł rozgrzaną rtęć wleję

Zobaczę, znajdę, zabiję
Uśmiercę, wyrzucę bez dowodów
Moja ofiara niczym wąż się wije
Bez tanich sztuczek, bez marnych rozwodów

Długo, bez skrupułów i boleśnie
Rozłupię wam czaszki i wyrwę wnętrzności
Wydłubię oczy jednocześnie
Na polu rozrzucę kości

Plan będzie doskonały
Nikt się nie dowie nikt nie domyśli
Nikt nie będzie tak zuchwały
Nikt o tym nie pomyśli

Ja będę żyć w spokoju duszy
Kolejny plan w mej urodzi się głowie
Morderca znowu we świat ruszy
Nikt nie piśnie, nie krzyknie, nie powie...

6199 wyświetleń
72 teksty
2 obserwujących
  • AmaiNamida

    17 July 2014, 23:39

    Wiersz jest naprawdę dobry. Zdecydowanie jeden z lepszych pod względem technicznym. Chyba wywołał u mnie prawidłowe emocje, bo odrobinkę się przestraszyłam ^^

  • awatar

    25 December 2010, 13:50

    jeśli to są życzenia świąteczne, to mogą być dla niektórych ostatnie ?, che, che, pozdrawiam przymilnie z nadzieją, że umieścisz mnie na końcu listy,

  • awatar

    25 December 2010, 13:24

    jeśli to są życzenia świąteczne, to mogą być dla niektórych ostatnie ?, che, che, pozdrawiam przymilnie z nadzieją, że umieścisz mnie na końcu listy,

  • motylek96

    25 December 2010, 10:45

    olaboga idealny wiersz na poranek świąteczny.Masakra i makabra...