Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poczas.

Chodź, bądźmy szczęśliwsi od mrówek,
całujmy swoje czułki przez słoneczne okulary.
Nie szczędźmy sobie miłych słówek,
bo tak nam dobrze, do pary.

Idź, mrówki patrzą na nas szyderczo.
Przez ciemne okulary widzę kontrast.
Oszczędzam słowa, brzmią awanturniczo.
Bo tak nam dobrze, bez nas.

6617 wyświetleń
100 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!