Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wola walki

Choć życie wiecznie kładzie kłody pod nogi,
Stań i walcz o swoje wymogi
Nawet gdy leżysz i płaczesz nad losem,
Zawsze masz szansę by wstać i walczyć z patosem
Więc siostro czy bracie zaciśnij zęby
i walcz o swój honor, nie splugaw swej gęby,
Nie przynieś wstydu imieniu co nosisz...

Idź przez życie z wypiętą piersią :)

ZmieniamNick - "Czarny"

2658 wyświetleń
33 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!