Menu
Gildia Pióra na Patronite

choć to nie wypada
deszcz dziś znów pada
zmęczył się okropnie
więc teraz głowa moknie

5392 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!