Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ktoś pokocha Nas.

Choć to nie pierwszy raz
I raczej nie ostatnim razem jest
To wiem, że i tak będzie dobrze
I choć teraz roztajemy się
To czuje wewnętrznie, że

Ktoś pokocha Nas
Podaruje Miłość Nam
Smutne to, że to koniec
Że zostajemy przyjaciółmi
Lecz nie pozbywamy się serc

A serca te, chcą jeść
Miłość jest pokarmem
I trzeba tą Miłość nieść
A tym daniem jest zakochanie

Teraz jest smutek, teraz są gorzkie łzy
Te wszystkie dni i gesty które Nas łączyły
Może i są teraz bolesną przestrogą
Lecz niech to wszystko będzie nową drogą
Drogą do serc, drogą do wnętrza
Drogą do Miłości i człowieczeństwa.

https://www.youtube.com/watch?v=tIdIqbv7SPo

66 738 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    21 September 2014, 17:20

  • M44G

    21 September 2014, 17:04

  • M44G

    21 September 2014, 16:40

    Mogę całą rozmowę tu wstawić. Chcesz?

  • M44G

    21 September 2014, 16:38

    2 prawie dobrze.

  • M44G

    21 September 2014, 16:25

    CZEKAM może byś tu to nie jest tajemnica.

  • M44G

    21 September 2014, 16:21

    Uśmieszek.Twój odpowiedz na to a uwierzę.

    Co oznacza skrót "M44G"?

    Jak powstało i w jakich okolicznościach moje przybrane imię "MARJAN"?

    Z jakich członów składa się, ów przybrane imię i czemu przez "J" a nie przez "I"?

    Czemu "M44G" można powiązać, z moim częstym dodawaniem piosenek?

    Jak brzmią moje prawdziwe trzy imiona?

  • M44G

    21 September 2014, 13:39

    Nic nie wiesz kompletnie nic. PA muszę już iść.

  • M44G

    21 September 2014, 13:34

    Przeszkadza ci to? Zacznij rozmawiać to i ja może się odezwę, a takie TWE szczekanie puszczam mimo "uszu".
    Groźny z ciebie piesek
    lecz tylko za płotem i u siebie.

    https://www.youtube.com/watch?v=vMA7caH-Z54

    PS: Nie można wszystkich tekstów identyfikować z życiem autora.

    Video vMA7caH-Z54
  • M44G

    21 September 2014, 13:26

  • M44G

    21 September 2014, 13:18

    Odpowiedziałem już. patrz niżej na wstawkę muzyczną.