Menu
Gildia Pióra na Patronite

Choć piękny jest ten świat
To nie brakuje mu wad
Wiele jest wojen i głodu
Zbyt wiele strachu i sporów
Pomiędzy tego wszystkiego
I tak wykluwa się mały ptak
I o jedzenie krzyczy
Ten pisklak to ważny znak
Że życie zawsze zwycięży
Niezależnie ile by nie było
Zgliszczy, zniczy i ciał

https://www.youtube.com/watch?v=Q1uyG2rqNhc

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    19 March 2015, 18:04

    Dziękuję, życzę miłego popołudnia.

  • 19 March 2015, 17:36

    Bardzo ładny ;) pozytywny ;) pogodny i mądry
    Pozdrawiam ;)

  • M44G

    19 March 2015, 12:31

    No niby prawie to samo, a dla mnie to po prostu synonimy.

  • M44G

    19 March 2015, 12:24

    Dobrego dnia Malusia życzę i wiele słońca.

  • M44G

    19 March 2015, 12:15

    Myślę, że nie do końca, tym bardziej, że "zaciętość" i "upór" to to samo. Upór jest bardzo ważny, bez niego nic by się nie dało stworzyć, bo z przymusu jeszcze się nic dobrego nie narodziło.

  • Malusia_035

    19 March 2015, 12:15

    Dużo w nim życiowej prawdy ...

    Ładny ,pozdrawiam :))

  • M44G

    19 March 2015, 12:00

    To chyba dobrze. Jak myślisz? Życzę Tobie miłego dnia.

  • M44G

    19 March 2015, 11:54

    Dziękuję. Miłego dnia.

  • krysta

    19 March 2015, 11:52

    piękny i ważny przekaz...
    pozdrawiam :)