Menu
Gildia Pióra na Patronite

Hetero hipokryzja

Choć moje życie to breja
Nie widzę belki w swoim oku
Napietuje cudze zło u geja
Choć sam podążam w mroku

Idę na seks dla przyjemności
Za dwie stówki do prostytutki
Gej robi to po prostu z miłości
I czyje są gorsze tego skutki ?

Mam żonę i dwoje dzieci
I nie jedną na koncie zdradę
Traktuje kobiety jak śmieci
A u geja widzę większą wadę

Wokół kłamcy i złodzieje
A ja potępiam wszędzie geja
I choć na mnie czapka goreje
To dla mnie jest tylko nadzieja
....na zbawienie

103 443 wyświetlenia
1204 teksty
141 obserwujących
  • piórem2

    29 September 2017, 16:44

    Senkiu

  • wdech

    29 September 2017, 16:43

    he he he

    1:0
    dla ~boż

  • piórem2

    29 September 2017, 16:35

    No i zakonnicę w przebraniu.
    Łał, to do cyrku nie musisz chodzić.

  • piórem2

    29 September 2017, 14:26

    a ja z dwoma myszkami nie są gejami

  • szpiek

    29 September 2017, 14:21

    Mieszkam z siostrą, nie jest wdową

  • piórem2

    29 September 2017, 11:21

    do mnie długa kolejka,
    przeciez masz wdowę jak tam ci się z nią mieszka?
    bardzo płacze?

  • szpiek

    29 September 2017, 11:16

    @ Bożenko, masz ochotę mnie wyspowiadać ?

  • silvershadow

    29 September 2017, 08:26

    Dla mnie świetny, odważny tekst w imieniu tolerancji.
    Pozdrawiam.

  • piórem2

    28 September 2017, 22:12

    auuu afera

  • MyArczi

    28 September 2017, 21:58

    uuu, ktoś tu chyba nie zrozumiał wiersza