Menu
Gildia Pióra na Patronite

kròtko mòwiąc

choć liście jeszcze się zielenią
powietrze pachnie smutno

czekam na babie lato (niesforne)
ktòre ukryje siwe pasma na głowie

kolejna jesień wyżłobi ślady na twarzy

może przekornie słońce się uśmiechnie

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!